BIO

Bio

"El Clown d'avui, hereu de la gran tradició circense, és un guerrer del bon humor en la vida quotidiana, entès com un ésser humà en cerca de la felicitat, una cerca de l'ésser i no del parer a la caça de la poesia escènica".

Qui és Bergamotto

PasqualeMarino (Soci APCC) és Clowni Pedagog, es dedica al Teatre-Clowni a l'Art de carrer des de fa 20 anys.
Estudia Teatre físic-Clownen la Carovanadeisorrisi”de Roma, Teatre físic en el C.E.F.A. C.(Centre de FormacióactoralAsteca) de Ciutat de Mèxic,Clownerieamb Eric deBont,Avnerthe Eccentric, VladimirOlshansky, AntonioLojero, Anne Dennis, PeterShube, DavidLaribleentriotrosya les escoles de Circ RogelioRivel, Central del Circ de Barcelona.
Llicenciat en Psicologia del Desenvolupament i l'Educació, Postgrau en Teatre per a col·lectius amb diversitat funcional ” Universitat de Roma i Postgrau en “Teatre i Educació” Institut del Teatre de Barcelona.


Ha participat en nombrosos Festivals com:FringeFestival de Madrid, 47èGiffoniFilm Festival(Itàlia),Trasversalidadesdel Teatre aPatzcuaro(Mèxic), V Festival internacional de Circ d'Àvila,III Festival Internacional Arts de carrer d'Elx, Formigues Festival de Castelló, VI Festival de Teatre i Circ de carrer deOntynient-València, VI Festival de la manyaga e del Teatregestuale(Itàlia), 40aTamborinadade Barcelona,CarnevaleInternazionaleRomano (Itàlia), C Festival de Santiago de Compostel·la, X TrobadaEntrepayasaosde Saragossa, VII Festival InternacionaldePayasosTrantrande Fuerteventura,MITEUd'Orense, VII Trobada Internacional del Teatre del cos aQuerétaro(Mèxic), IV FestivalTransfonterizode Circ d'Extremadura, 18a Festival deClownde Cornellà,FICFestival de Tenerife,MACFestival de Barcelona,Festiclownde Rivas iVilagarcia, Festival laStrada(Itàlia) etc. a més de programacions i circuits culturals.
Col·labora amb Pallassos Sense Fronteres, FundacióTheodoraartistes en hospitals, Professor de Teatre-Clownen Escoles de Teatre i Circ, formador per a formadors en Cursos d'actualització professional d'Universitats i Escoles d'Animació d'Itàlia i Espanya.

El seu últim espectacle ha rebut:
Premi de votació popular XIºPremisZirkòlikade Circ de Catalunya 2020
Premi del públicXIIIºTrobadaEntrepayasaosde Saragossa

Des de 2010 treballa en la cia.Bergamotto, viu a Mataró (Catalunya).

Entrevistes

Quan Bergamotto va actuar en...

FIRA I FESTES GANDIA

GIFFONI FESTIVAL ITALIA

Invitació XIIIº FIC Festival Internacional Clownbaret

Bergamotto Show a la MERCÈ

18º Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

Espai Obrador,

Deltebre

Madrid


Clown en Família a la MERCÈ

Banda sonora de Pallassos Sense Fronteres

Convent de les arts

Alcover (Tarragona)